Dinner in the vineyard

Place:Azienda agricola Antonio Aldini

Hours:

at dinner

Prices:

€ 80,00 per person

Share

Among the grapevines of the Aldini winery, a long table for a few people, at candle light.
The hosts of the cellar, Valentina Silva and Antonio Aldini, will tell the story of the wines served, perfectly paired to the dishes.
The menu is by Fratelli Spigaroli and it includes aperitivo, starters, first and second course, dessert, coffee and liqueurs.

Price per person € 80,00 
A reservation is required tel. +39 3282250714  assaporaparma@assaporaparma.it   
Weekend packages including accommodation and guided tours of Parma or Torrechiara castle are also available on request.

Aperitivo alla buvette
Malvasia Brut 
Acqua frizzante e naturale
Analcolico alla frutta

Le stuzzicherie
I frittini dell’Antica Corte Pallavicina serviti in cono con verdurine, pesciolini, mozzarelline, crema ,crocchette di culatello 
Il Culatello di Zibello con pane Bianco
Il Salame delle varie tipologie (strolghino, cresponetto, gentile, mariola, verdiano di maiale nero) e lardo alto del Po con torta salata
Il Parmigiano Reggiano di pianura e di collina

Antipasti e piatti a tavola                 
Lo storione marinato all’olio di basilico con il suo crostino
Le lasagnette al ragù di verdure, besciamella allo zafferano e ricotta salata
Il cubo di maiale Nero con il tortino di patate 
La cialda croccante di sorbetti con frutti di bosco
Tocchetti di sbrisolona
Il caffè di Angiulen
Il nocino e il Bargnolino

Top